Dijous, 22 febrer 2024
  • Dijous, 22 febrer 2024
La Bustia Toni i Feliu amb cava i brou 4a Fira Gastronomica Porrons Abrera 2023

Toni Albiol i Feliu Grau recomanen una nova recepta sorprenent per aquestes festes

Per 23 de novembre de 2023 a les 20:00 0 601 Visites

El millor sommelier de Catalunya i gerent de l’Enoteca Divins de Martorell dona a tastar al cuiner del restaurant Can Martinet d’Abrera el ‘brou amb cava’


D’entre la varietat de menjars i beures que s’han pogut provar a la Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera del cap de setmana, hi ha una proposta que els padrins de la quarta edició van provar després de la inauguració de la fira: brou amb cava.

Com explica Toni Albiol, el millor sommelier de Catalunya, es tracta que “una vegada tens el caldo del brou al got li posis un rajolí de cava”. És el que va fer en el tast posterior a la inauguració, divendres al vespre.

Tot seguit, li va fer provar a Feliu Grau, cuiner del restaurant Can Martinet d’Abrera, que ha elaborat el brou que es va poder provar a la fira, i va comptar amb la seva aprovació: “m’ha sorprès, perquè afegint una mica de cava encara el millora”. Alguns dels presents van provar-lo i van quedar sorpresos del bon sabor.

Finalment, tots dos van posar en unes fotografies per La Bústia amb els dos gots, un amb el caldo del brou i l’altre amb cava, que va acabar amb la senzilla recepta de brou amb cava, que recomanen provar.

Fotografies: Moments del tast i les fotografies dels dos padrins de la 4a Fira Gastronòmica dels Porrons d’Abrera amb el brou amb cava [La Bústia]

Etiquetes:

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu equip, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. configuració de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies