Dilluns, 22 juliol 2024
  • Dilluns, 22 juliol 2024
La Bustia entrega Premi AMIC Ficcions 2021 Paula Segura Olesa

Torna el concurs ‘AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries’

Per 29 d'octubre de 2021 a les 7:00 0 1104 Visites

La convocatòria està oberta fins al 7 de febrer de 2022

El concurs ‘AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries’ arriba a la seva catorzena edició i tots els joves interessats en presentar la seva obra poden fer-ho a través d’aquesta pàgina web fins al 7 de febrer de 2022.

L’objectiu del concurs és impulsar la creació literària i el treball en equip dels estudiants de Secundaria, Batxillerat o Cicles Formatius de Grau Mitjà. En la darrera edició hi van participar més de 223 instituts, aplegant més de 2.970 estudiants. La guanyadora va ser l’olesana Paula Segura Cáliz.

La participació pot ser individual o en grup de fins a tres persones i l’organització premiarà les millors històries de cada territori. AMIC-Ficcions proposa cinc inicis extrets de les obres ‘La memòria de l’arbre’ de Tina Vallès, ‘Els desperfectes’ d’Irene Pujadas, ‘Com llàgrimes en la pluja’ de Jordi Sierra i Fabra, ‘Asfíxia’ de Chuck Palahnuik’ i ‘La filla del rei d’Hongria’ d’autor anònim.

El primer capítol es podrà pujar al web a partir del 10 de gener de 2022 i el concurs s’acabarà el 28 de març, data límit per entregar el tercer capítol. El jurat valorarà la qualitat i l’originalitat de les històries i farà públic els finalistes.

Els premis són un iPhone, una PlayStation, un iPad, un Smartphone i auriculars sense fils. També es premiaran als professors més motivadors dels diferents territoris que més alumnes hagin presentat al concurs i, entre els quals, més relats hagin arribat a la final. Estarà guardonat amb una estada per a dues persones de dos dies amb sopar o esmorzar inclòs.

L’AMIC, Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, representa a més de quatrecentes setanta publicacions en paper i digitals fortament arrelades arreu del nostre àmbit territorial, que conjuntament arriben a una tirada en premsa escrita en paper d’1.200.000 exemplars, mentre que en digital superen els 14.000.000 d’usuaris únics mensuals.

Fotografia: Entrega del premi AMIC-Ficcions 2021. D’esquerra a dreta: Josep Ritort, secretari general de l’AMIC, Paula Segura, guanyadora del premi, i Lluís Gutiérrez, director de La Bústia, en el moment de l’entrega el 17 de juny [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: