Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Esparreguera - La Bustia - festa major

‘Torna la Festa!’ a Esparreguera amb unes jornades de cultura popular

Per 17 de novembre de 2021 a les 7:00 0 891 Visites

Del 26 al 28 de novembre se celebraran activitats ajornades durant els mesos d’estiu

Esparreguera celebrarà l’últim cap de setmana de novembre, del 26 al 28, ‘Torna la Festa!’, una iniciativa que pretén recuperar les activitats de cultura popular que no es van poder celebrar durant la Festa Major d’Estiu a conseqüència de les mesures sanitàries o per l’alt risc d’incendi.

El programa inclou la tradicional cercavila a càrrec de les diferents colles del municipi i dues convidades, dos correfocs a càrrec dels membres adults de la Colla de Diables i dels més petits dels Polls Folls, un concert de The Papa’s & The Popo’s, un espectacle de folk familiar, el tradicional concert de Santa Cecília de la Banda de Música d’Esparreguera i un castell de focs de cloenda.

La programació d’actes ha estat elaborada conjuntament entre la Regidoria de Cultura i la Federació d’entitats de Cultura Popular i Tradicional Catalana d’Esparreguera (la Fede).

El regidor de Cultura, Juan Jurado, ha comentat que quan es van anunciar els ajornaments “la nostra voluntat era mantenir la presència de la cultura popular a la festa. Ara, tal i com ens vam comprometre, hem programat una jornada per recuperar aquells actes que no es van poder celebrar a l’estiu”.

Jurado també ha destacat que s’han invertit 11.000 euros més dels que ja hi havia previstos per a reforçar la programació de cultura popular.

Tots els actes de ‘Torna la Festa’ seguiran les mesures sanitàries vigents, tot i que no es necessitarà reserva prèvia d’entrades, excepte en els actes ja indicats. En els concerts hi haurà aforament controlat i limitat.

Aquí es pot consultar la programació completa de les jornades de cultura popular d’Esparreguera.

Fotografia: La tradicional cercavila popular és un dels plats forts de la programació ‘Torna la festa!’ d’Esparreguera [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Esparreguera