Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Fira comerc i medieval Nou Martorell juny 2019

Torna la Fira del Comerç i Medieval de Martorell

Per 10 de juny de 2021 a les 12:00 0 1618 Visites

És aquest diumenge 13 de juny, adaptada a les mesures sanitàries, amb animació, establiments locals, vehicles, artesans i medievals

L’associació de comerciants Nou Martorell torna a organitzar la Fira del Comerç i Medieval després que la passada edició no es pogués celebrar. De fet, es tracta de la primera fira des de març de 2020 i la segona si comptem el mercat de comerç i artesania de la Fira de Primavera del mes d’abril d’aquest any.

La rambla de les Bòbiles acull aquest diumenge 13 de juny una fira especial, adaptada a la situació actual, amb comerços i empreses locals, artesans i medievals. És la 15ª edició comercial i la 11a medieval.

Els establiments locals de diversos sectors donaran a conèixer novetats i faran descomptes, i els medievals oferiran els seus productes característics i artesanals. També hi haurà actuacions musicals i atraccions medievals.

El president de l’associació Nou Martorell, Marc Casasayas, afirma que “tenim ganes de sortir al carrer i els comerciants de poder celebrar la fira, la més gran de la comarca”. I ha afegit que hem preferit “concentrar-la en un sol dia tenint en compte la situació”. Es donaran cita més de 80 carpes i casetes i es podrà visitar de 10 a 20h.

D’altra banda, l’empresa martorellenca MR Parks que normalment té presència a la fira es troba ubicada amb dues atraccions molt a prop, a la plaça Mare Caterina, i l’exposició i venda de vehicles, al carrer lateral de la rambla.

Fotografia: L’última edició de la fira conjunta de comerços i medievals va ser el juny de 2019 [Nou Martorell]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell