Dimarts, 18 juny 2024
  • Dimarts, 18 juny 2024
La Bustia Rodalies R4 Martorell

Tornen les afectacions dels trens de Renfe a Martorell per les obres del corredor mediterrani

Per 9 d'abril de 2022 a les 10:00 0 1358 Visites

Està previst que comencin el 23 d’abril per l’inici dels treballs de la doble via fins a Castellbisbal

Les obres del corredor mediterrani que s’iniciaran després de Setmana Santa afectaran els trens de la línia R4 entre Martorell i Castellbisbal.

Està previst que comencin el 23 d’abril, després que hagin finalitzat les obres del túnel de Costablanca, de via única, d’uns 800 metres, datat del segle XIX i recuperat després d’anys d’inactivitat, i l’inici dels treballs de la doble via entre Martorell i Castellbisbal.

Per aquest motiu, els trens de passatgers i mercaderies compartiran la via única durant uns mesos en el tram del túnel remodelat, que després de totes les obres es quedarà com a tercera via. En una altra fase de les obres, el segon semestre de 2020 va quedar interrompuda la línia R4 de Rodalies Renfe de Martorell a Sant Sadurní.

Els detalls els donarà el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) quan s’iniciïn els treballs i informi de les alternatives per al transport diari de viatgers. Ho ha avançat aquest divendres el secretari general d’Infraestructures del Mitma, Xavier Flores, en un acte organitzat pel Cercle d’Infraestructures. També ha dit que comencen uns anys d’obres a la xarxa de Rodalies amb importants afectacions al servei.

Fotografia: Un tren a l’estació de Renfe de Martorell [ACN]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Altres, Martorell