Dimecres, 22 maig 2024
  • Dimecres, 22 maig 2024
labustia-hospital-martorell

Tres casos confirmats de coronavirus a l’Hospital de Martorell

Per 13 de març de 2020 a les 14:29 0 11742 Visites

És personal sanitari que s’afegeixen al primer cas del metge d’urgències

Es confirmen 3 positius de coronavirus entre els professionals sanitaris de l’Hospital comarcal de Martorell. Es tracta d’una infermera d’urgències, un auxiliar d’infermeria d’hospitalització més el metge d’urgències confirmat fa unes hores.

Finalment, una llevadora i altres treballadors han donat negatiu, però encara queden pendent els resultats definitius de més d’una vintena de proves.

Segons fonts pròximes consultades a l’Hospital, la situació és complicada perquè s’està reubicant el personal a quiròfans i d’altres serveis. També es preveu l’anul·lació de les consultes externes no urgents per reprogramar-les més endavant.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha dit que “seguim en una situació complicada però hem de mantenir la calma”. Al mateix temps ha volgut “agrair el gran esforç, dedicació i entrega de tots els professionals sanitaris a Martorell i arreu”.

També confirma que la població està en fase d’Emergència-1 del PROCICAT amb mesures específiques per garantir els serveis bàsics municipals, tot i que ha recordat que “hem de romandre a casa, en la mesura del possible, ajornar totes les activitats i seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries i canals oficials”.

Anem ampliant la informació.

Fotografia: L’Hospital de Martorell [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: