Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia piscina Club Tennis Olesa

Troben un home mort a la piscina del Club Tennis Olesa

Per 31 d'octubre de 2022 a les 11:46 0 1476 Visites

Roben 192 metres de cablejat públic a Collbató i trenquen el tòtem informatiu de la plaça de l’Oli d’Olesa

Un home ha estat trobat sense vida aquest diumenge a les instal·lacions del Club Tennis Olesa. Fonts municipals han informat que es tracta d’un veí de 46 anys del municipi. La Policia Local ha rebut l’avís a les 13.50h i hi ha intervingut conjuntament amb Mossos d’Esquadra, que és qui porta la investigació per esbrinar les causes de la mort de l’home.

Des de Mossos han explicat que l’home estava surant a la piscina i tot apunta a una mort accidental, ja que a hores d’ara no hi ha cap indici de criminalitat. Les causes encara es desconeixen a l’espera de l’informe del forense, que podria dictaminar si ha estat un ofegament o l’home hauria patit un ictus previ.

A Collbató, l’Ajuntament ha denunciat el robatori de 192 metres de cablejat públic, fet que ha deixat sense llum dos punts del municipi. El furt de cable de coure ha deixat sense funcionar els fanals del lateral de l’autovia, entre les Illes i la Fumada i un altre punt local, el carrer Linde, entre Gandesa i el lateral de l’autovia. Amb l’objectiu d’evitar que es torni a repetir aquesta pràctica delictiva, aquests dies s’ha reforçat la vigilància policial.

L’Ajuntament d’Olesa també ha comunicat que el tòtem informatiu ubicat a la plaça de l’Oli ha estat objecte d’un acte vandàlic, ja que ha estat colpejat amb una ampolla de vidre i s’ha trencat completament la pantalla. El consistori ha destacat que, “a banda del malestar que provoca a les persones no comptar amb aquest punt d’informació, accions com aquesta provoquen un increment en les despeses de manteniment dels equipaments municipals”.

Fotografia: Piscina del Club Tennis Olesa [Turisme del Baix Llobregat]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: