Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia accident B224 20 abril 2022 Sant Esteve

Un altre accident mortal a la B-224

Per 21 d'abril de 2022 a les 12:30 0 2025 Visites

El mal temps de les últimes hores també fa caure un arbre a Martorell

La carretera B-224 de Martorell a Masquefa suma un altre mort per accident de trànsit. Ha estat aquest dimecres a les 23.33h, al punt quilomètric 21,8 en el terme municipal de Sant Esteve per una sortida de via on el vehicle ha bolcat, segons confirma el Servei Català de Trànsit.

Segons expliquen des de la Policia Local de Masquefa, que han intervingut conjuntament amb la Policia Local de Sant Esteve, el mal temps, la pluja i l’excés de velocitat ha fet que “el vehicle sortís de la via i acabés a la vinya cap per avall”.

Les mateixes fonts afegeixen que el conductor, l’únic ocupant del vehicle, “ha sortit projectat fora del vehicle, possiblement per no dur el cinturó de seguretat col·locat correctament” perquè “s’ha trobat el cos a uns metres del vehicle”. En el sinistre també han actuat 2 ambulàncies del SEM, 2 dotacions de Bombers, a més de Mossos.

Incidències pel vent i la pluja

Bombers informen que s’han produït poques incidències al Baix Llobregat. Majoritàriament per arbres caiguts i la retirada de rètols, tendals i lones, pel vent d’aquest dimecres. El més destacat, a Martorell per la caiguda d’un arbre al carrer Germans Martí, al barri d’El Pla.

Fotografies: Accident a la B-224 [Policia Masquefa] i caiguda d’un arbre a Martorell [Bombers]

Print Friendly, PDF & Email