Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia - concert - Orquestra

Un concert de pel·lícula i un emotiu vídeo per celebrar els 150 anys de la CMO

Per 17 de desembre de 2018 a les 12:00 0 859 Visites

Les 1.300 persones que van assistir a La Passió van gaudir d’un repertori de bandes sonores de films de ciència ficció

Els actes de celebració continuaran fins al desembre del 2019, els dos següents són l’assemblea i una exposició sobre l’aigua

La Comunitat Minera Olesana (CMO) continua commemorant el seu 150è aniversari i ho ha fet amb el concert ‘Una galàxia de músiques’ de l’Orquestra Simfònica del Vallès, ofert aquest diumenge a la tarda. Amb la platea del teatre de La Passió gairebé plena, abans de la música de pel·lícules amb el repertori escollit per l’ocasió, es va projectar un emotiu vídeo que repassava la història de la cooperativa.

El president de la CMO, Joan Arévalo, després de l’audiovisual, va fer un parlament en què va destacar en diverses frases: “Mai hem treballat pel guany; Només lluitant es guanya el futur; Hem d’aprendre a conjugar més el verb compartir que tenir; La CMO treballa amb les escoles per difondre el cooperativisme”. Tot seguit, es va iniciar el concert que va entusiasmar al públic present que havia estat convidat de forma gratuïta.

A banda d’aquest concert, els últims actes commemoratius organitzats per la CMO han estat: la presentació del llibre dels 150 anys de la fundació, el 23 de novembre; l’acte institucional, l’1 de desembre; i la ballada de sardanes amb la Cobla Vila d’Olesa el 8 de desembre.

Els pròxims actes programats del 150è aniversari, que la cooperativa anirà organitzant fins al desembre del 2019, seran l’assemblea extraordinària de socis el mes de febrer i una exposició el mes de març, coincidint amb el Dia Mundial de l’Aigua, a la Casa de Cultura.

Vídeo de l’acte institucional

Fotos: Victor Linares.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: