Diumenge, 21 juliol 2024
  • Diumenge, 21 juliol 2024
La Bustia vehicle aturat per Mossos peatge Martorell

Un conductor que quintuplicava la taxa d’alcohol és enxampat al peatge de Martorell

Per 9 d'abril de 2020 a les 12:30 0 976 Visites

L’home té dos judicis pendents pel mateix motiu i ha estat denunciat també per saltar-se el confinament

Un home de 46 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Corbera de Llobregat, ha estat denunciat pels Mossos per conduir amb una taxa d’alcohol cinc vegades superior al màxim permès.

Els fets van tenir lloc aquest dimecres, cap a les 10 del matí, quan una dotació de trànsit va detectar un vehicle que estava aturat en un carril Via-T del peatge de Martorell de l’autopista.

El vehicle no disposava del corresponent dispositiu de pagament automàtic, motiu pel qual la barrera no s’aixecava.

Els agents es van apropar i van observar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. A més, van trobar una ampolla de whisky buida a l’interior de la furgoneta.

A la prova d’alcoholèmia va donar una taxa d’1,45 mg/l en aire expirat, més de cinc vegades del límit permès.

El conductor, que té dos judicis pendents també per alcoholèmia penal, ha estat denunciat penalment per la taxa d’alcoholèmia i administrativament per incomplir les mesures de confinament.

D’altra banda, el 28 de març a les 18h en un bar de Martorell, els Mossos van denunciar 4 homes, entre ells el propietari del bar, per no respectar el confinament. Tot i que l’establiment estava tancat, servien begudes alcohòliques i es preparaven per jugar al pòquer, segons la policia catalana.

Fotografies: El vehicle, precintat en l’àrea de descans més pròxima, i l’ampolla de whisky buida trobada en el seu interior.

Print Friendly, PDF & Email