Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024

Un detingut per violència domèstica, un intent d’ocupació, tres incendis, un furt en una botiga i un rescat

Per 13 de juny de 2021 a les 8:00 0 3374 Visites

Els successos més destacats informats dels últims 4 dies s’han produït a Martorell, Sant Andreu, Collbató i Masquefa

Aquest divendres a la nit, agents dels Mossos i de la Policia Local de Masquefa han detingut un home a Can Parellada per violència domèstica. De moment, només s’ha informat que el detingut ha passat la nit a la comissaria de Martorell i estava previst que en les pròximes hores passés a disposició judicial davant del Jutjat de Violència sobre la Dona.

També a Can Parellada i aquest divendres, s’ha registrat un intent d’ocupació en un habitatge quan 4 persones han entrat a l’immoble. Un veí ha avisat la Policia Local que s’ha traslladat fins a l’habitatge, han identificat les persones i les han denunciat per violació de domicili i usurpació de béns immobles.

Els Bombers han actuat en tres incendis: el divendres ha cremat un vehicle a l’altura de l’escola Vinyes Verdes de la Beguda Alta de Masquefa. El cotxe ha cremat totalment després que sortís fum i flames per la zona del motor. La seva propietària ha sortit il·lesa i és qui ha trucat al 112 i la Policia Local. Al matí ha cremat una cuina en un habitatge a Martorell i dimecres una altra a Sant Andreu. En aquest últim cas, 5 persones van quedar intoxicades lleus pel fum i van ser traslladades a centres hospitalaris.

Un comerciant de Martorell ha informat a La Bústia que dijous va patir un furt en horari comercial amb la botiga oberta i que ho ha denunciat als Mossos. Els fets van passar dijous, quan una parella d’origen llatí d’entre 20 i 25 anys ha robat un mòbil d’alta gamma aprofitant la distracció dels clients i del venedor.

Per últim, aquest dissabte al migdia, els Bombers han realitzat un rescat a Montserrat, al camí de la Santa Cova entre Collbató i el Bruc, quan una excursionista ha caigut i l’han rescatat i han evacuat amb l’helicòpter i amb una dotació terrestre de suport.

Fotografia: Un cotxe crema a prop de l’escola Vinyes Verdes de la Beguda Alta de Masquefa [Policias en Masquefa]

Print Friendly, PDF & Email