Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia incendi nau Can Valls Gelida

Un incendi crema una nau davant d’una empresa de begudes alcohòliques a Gelida

Per 11 de maig de 2021 a les 12:00 0 1885 Visites

El fum era molt negre i de grans dimensions perquè el foc ha cremat pneumàtics, que també ha calcinat runes i ha fet caure part del sostre

Un incendi en una nau del polígon industrial de Can Valls de Gelida podia haver-se propagat a les naus del voltant. Encara que no va perillar per la ràpida intervenció dels Bombers, una d’elles és l’empresa Bardinet, que elabora begudes alcohòliques i està davant mateix de la nau sinistrada.

El foc ha cremat pneumàtics -per això el fum era tan negre i de grans dimensions- i runa a l’interior, i ha caigut part del sostre. No hi ha hagut ferits ni s’ha desallotjat cap empresa. Els Bombers van rebre l’avís a les 23.24h i quan van arribar van fer treure la maquinària pesada de la nau del costat.

L’incendi ha quedat controlat a les 00.29h de la matinada. Des de Bombers informen que “hem pogut evitar la propagació del foc a les naus annexes” i que “aquest matí hem fet una revisió cap a les 7.22h perquè hi havia punts calents” que han quedat sufocats. En total, s’han desplaçat 16 dotacions, l’ambulància del SEM i Policia Local.

En dies anteriors, també a Gelida, s’ha incendiat un vehicle al punt 176 de l’AP7 el 12 de maig, s’han cremat matolls a l’esplanada situada entre la carretera de Sant Llorenç i la Ronda President Francesc Macià el dia 7 i s’ha produït un incendi a l’interior d’un establiment al carrer Àngel Guimerà el 20 d’abril.

Fotografia de portada i última: Espectacular columna de fum vista des del poble [Sergio Sarmiento]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Gelida, Successos