Dimarts, 23 juliol 2024
  • Dimarts, 23 juliol 2024
La Bustia incendi Sant Esteve (3)

Un incendi crema una superfície de 5.000 m2 a Sant Esteve

Per 23 de maig de 2022 a les 22:45 0 653 Visites

El dijous passat es va declarar un incendi en una empresa de Sant Andreu

Aquest dilluns a la tarda, sobre les 16.45h, s’ha declarat un incendi a la urbanització Masia Bach, en una zona propera a l’avinguda Moixeró, de Sant Esteve. Ha cremat uns 5.000 m2 de canyes i vinyes i ja està extingit.

Els Bombers s’han desplaçat amb nou dotacions terrestres i tres mitjans aeris MAER. Segons han informat, l’incendi “ha cremat en superfície, baixa intensitat, en zona agrícola de vinyes amb fenàs i zona boscoses als marges de les vinyes”.

En l’extinció també han treballat efectius de l’ADF Sant Esteve i fins al lloc s’han desplaçat la Policia Local de Sant Esteve, Protecció Civil i Policia Local de Masquefa i Agents Rurals.

A través d’un missatge a xarxes socials, l’Ajuntament de Sant Esteve ha volgut “agrair la tasca d’extinció de tots els efectius desplaçats i la col·laboració del veïnat que ha ofert aigua i suport als cossos desplegats”. També ha informat que s’estan investigan les possibles causes que l’han pogut provocar.

D’altra banda, el dijous 18 de maig a la tarda es va declarar un incendi a un cobert annex a una empresa del carrer Granada de Sant Andreu. Els Bombers van rebre l’avís a les 18.28h i van activar vuit dotacions. Cap persona va resultar ferida.

Fotografia de portada: Incendi a Sant Esteve [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: