Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia incendi CIES Martorell

Un incendi fa desallotjar la piscina d’estiu de Martorell

Per 29 de juliol de 2020 a les 23:09 0 2234 Visites

Encara no es coneixen les causes que han originat el foc

Aquest dimecres cap a les 19h, s’ha declarat un incendi als voltants del Centre Integral d’Esport i Salut (CIES) i ha arribat fins a la piscina.

El foc, que s’ha iniciat per causes desconegudes en una estreta franja de matolls entre les vies del tren i les instal·lacions del CIES s’ha extingit totalment al cap d’unes hores.

Les flames han cremat una superfície de prop d’una hectàrea de vegetació arbustiva. El desplaçament de les cendres ha provocat que també es cremessin dos para-sols i una petita franja de gespa de l’equipament esportiu.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Lluís Sagarra, ha explicat que els responsables de la instal·lació han desallotjat tots els usuaris de la piscina d’estiu i s’ha suspès l’activitat: “Ningú ha resultat ferit ni cap desgràcia personal. A hores d’ara l’incendi està sufocat i es treballa per poder obrir amb normalitat dijous”.

En les tasques d’extinció hi ha participat dotacions de Bombers, Mossos d’Esquadra, Policia Local, ADF Martorell i una ambulància.

Fotografia: L’incendi, entre el CIES i les vies del tren, ha acabat cremant dos para-sols i una zona de gespa de la piscina d’estiu [SE]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Martorell, Successos