Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia incendi carrer Pau Casals Olesa

Un incendi i una intervenció policial, els últims successos a Olesa

Per 4 de maig de 2023 a les 19:55 0 318 Visites

L’Ajuntament de Martorell alerta d’intents d’estafes telefòniques a comerços i gent gran

El dimarts 2 de maig s’ha produït un incendi en un habitatge del carrer de Pau Casals d’Olesa. Segons informa la Policia Local, el foc s’ha originat per causes que es desconeixen al balcó de l’habitatge quan faltaven pocs minuts per a les 15h. L’incendi ha provocat danys materials, però cap persona ha resultat ferida. A banda dels efectius policials, quatre vehicles dels Bombers han actuat en l’extinció del foc.

També a Olesa, la Policia Local, juntament amb Mossos d’Esquadra i SEM, ha actuat aquest dimecres a la tarda al carrer de la República Argentina després de rebre l’avís d’un veí sobre la presència d’una persona que intentava ocupar un habitatge. En arribar la patrulla, el presumpte autor ha intentat autolesionar-se i ha estat traslladat a l’hospital psiquiàtric de Martorell.

Martorell alerta d’intents d’estafes telefòniques

L’Ajuntament de Martorell ha alertat aquest dijous d’intents d’estades telefòniques a comerços i gent gran del municipi. Davant aquesta situació, la Policia Local recomana no donar cap dada personal.

Pel que fa als comerços, reben trucades fent-se passar pel consistori i reclamant-los el pagament d’un impost. A la gent gran els diuen que els ha tocat un viatge i una neteja de l’habitatge totalment gratuïts.

Fotografia: Incendi a Olesa [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: