Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
Esports - La Bustia - Pol Rius

Un martorellenc lluitarà al Campionat català júnior d’hoquei patins

Per 23 d'abril de 2019 a les 18:00 0 822 Visites

Pol Rius, a les files del CE Noia, provarà sort per segona temporada consecutiva

Reus serà la propera parada per al martorellenc Pol Rius (1999), que milita al CE Noia i provarà sort en el segon Campionat de Catalunya consecutiu. Rius és a punt d’acabar la seva quarta temporada a Sant Sadurní d’Anoia i podria tancar-la amb festa grossa: dels vuit millors equips de Catalunya que es donin cita, dos d’ells, els que arribin a la gran final, aconseguiran el bitllet per a l’estatal.

El CE Noia, on milita el martorelenc, ha quedat emparellat amb el l’amfitrió, el Reus Deportiu, el Club Patí Manlleu i el FC Barcelona. A l’altra banda del quadre, els equips que lluitaran per les semifinals i la final seran el CE Lleida, el Club Patí Voltregà, el Shum Maçanet i el Club Patí Vic. La competició començarà el 26 d’abril i finalitzarà el diumenge 28 d’abril.

Els penedesencs arriben a aquesta cita com el quart millor equip de la Lliga Preferent i ja van tombar el FC Barcelona a l’inici de la temporada. Per a Rius, el perill del Reus Deportiu arriba pel factor pista i admet que el CP Manlleu és un dels favorits a ser campió de Catalunya.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports, Martorell