Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia Martorell Educa 360 (2)

Un miler d’infants participen en el programa d’extraescolars Martorell Educa 360

Per 11 de maig de 2022 a les 17:00 0 711 Visites

El projecte ofereix una oferta d’activitats extraescolars bàsica, universal i gratuïta per a infants

El Progrés ha acollit la jornada de difusió, balanç i debat del Martorell Educa 360. Consisteix en una oferta d’activitats extraescolar bàsica, universal i gratuïta per als infants. En el seu primer any, el projecte ha acollit més de 1.000 de nens i nenes.

L’alcalde Xavier Fonollosa ha comentat que és un projecte “molt ambiciós, perquè comporta un gran desplegament de recursos i hi implica tots els agents que participen del procés d’aprenentatge dels nens i nenes: professors, AMPAs, tècnics i monitors”.

Per la seva banda, la regidora d’Ensenyament Soledad Rosende ha explicat que “la transformació a millor de la nostra societat a través de l’educació ens interpel·la a tots. No és una responsabilitat que haguem de deixar només en mans de la comunitat educativa. És la suma de les nostres mirades, de les diverses perspectives i visions per enriquir-nos i millorar”.

L’acte, moderat pel periodista Víctor Saura, també ha comptat amb la intervenció d’Oriol Bosch, tècnic orientador d’àmbit comunitari. Bosch ha explicat que actualment “hi ha dos dies d’activitat esportiva i un d’activitat artística, tot i que els infants en poden fer més d’una”.

A la segona part de l’acte s’ha obert un debat entre diferents representants institucionals convidats.

L’objectiu del projecte Martorell Educa 360 és oferir als infants, adolescents i joves de Martorell unes activitats d’educació no format accessible i de qualitat. Per aquest motiu, des de l’Ajuntament es va enviar una carta a les famílies dels infants i les escoles també van fer d’agent difusor i informador. Qualsevol nen o nena pot apuntar-s’hi triant entre les activitats esportives i les de caire cultural.

Fotografies: Jornada de difusió, balanç i debat del Martorell Educa 360 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell