Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
Olesa - la Bustia - atac porc senglar

Un porc senglar causa ferides a dues persones a Olesa

Per 22 de febrer de 2020 a les 12:26 0 8346 Visites

L’animal va ser abatut per un caçador durant un operatiu de la Policia Local i tècnics municipals

Un porc senglar va ferir, ahir al migdia, dues persones a la zona dels Canyamassos a Olesa. L’animal va atacar un home que passejava amb el seu gos i va causar-li diferents ferides. L’home va haver de ser traslladat en ambulància a l’hospital de Martorell. Un segon home també va rebre ferides de menys consideració.

Davant del perill que el porc senglar causés més danys personals, la Policia Local va muntar un operatiu format per tècnics del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament i membres de la Societat de Caçadors. Així, un dels caçadors va abatre l’animal, un cop se’l va localitzar.

Aquest doble atac d’un animal va obligar la direcció de l’escola Puigventós a suspendre la rua de Carnestoltes que havia de realitzar pels voltants del centre.

Olesa és declarada zona d’emergència cinegètica com a conseqüència del gran nombre de porcs senglars que hi ha al municipi.

Per ordre de la Generalitat, la Societat de Caçadors és l’encarregada de dur a terme un control mitjançant batudes per evitar que aquests animals facin destrosses a les vinyes de l’entorn i que arribin al nucli urbà i provoquin danys personals.

Fotografia: Olesa compta amb un gran nombre de porcs senglars

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Olesa de Montserrat