Dilluns, 22 juliol 2024
  • Dilluns, 22 juliol 2024
La Bustia GPark Masquefa

Un promotor habilita una important plataforma logística a Masquefa

Per 29 d'abril de 2023 a les 17:00 0 365 Visites

G-Park Masquefa es dedicarà a la distribució de mercaderies a nivell local i nacional

El promotor GLP ha posat a finals de març la primera pedra del G-Park Masquefa, una nova plataforma logística que s’habilitarà al municipi i que es dedicarà a la distribució de mercaderies a nivell local i nacional.

En aquest projecte GLP invertirà més de 20 milions d’euros amb l’objectiu que es generin més d’un centenar de nous llocs de treball qualificats. Està previst que les obres de construcció finalitzin aquest mateix any.

La plataforma té una superfície hàbil per a ser llogada de 28.828 m2, situats en una parcel·la d’un total de 55.450 m2. Addicionalment, la infraestructura tindrà 11,7 metres d’altura lliure pensats per a l’emmagatzematge. A més, tindrà llum LED i panells solars.

GLP és líder mundial en edificis d’alta qualitat i dedicat a la inversió i promoció de magatzems logístics i parcs de distribució.

L’alcalde Xavier Boquete ha dit que aquest projecte “és per a Masquefa la continuïtat d’una aposta que vam començar fa molts anys per a industrialitzar el municipi, crear sòl industrial i generar ocupació, riquesa i activitat econòmica. L’arribada de GLP ens permetrà generar nous llocs de treball qualificats al voltant del sector de la logística que podran aprofitar els veïns”.

Per la seva banda, Oscar Heras, director general de GLP, ha destacat que aquesta nau “ens permetrà portar a Masquefa empreses de primer nivell, crear riquesa, crear feina i tornar tota la confiança que ens han donat les autoritats locals i regionals”

Maria Teresa Clotet, directora de Serveis Territorials d’Empresa i Treball a la Catalunya Central, ha comentat que l’arribada de GLP al municipi “generarà ocupació, riquesa i valor per a Masquefa i per a tot el seu entorn. Seran llocs de treball amb molt de valor afegit i això impactarà directament en la població”.

Fotografia: GLP i l’Ajuntament de Masquefa posen la primera pedra del G-Park Masquefa [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Masquefa