Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
bustia oli USA

Una cuinera americana utilitza l’oli d’Olesa en els seus esdeveniments gastronòmics

Per 9 de juliol de 2019 a les 17:00 0 1235 Visites

Ofereix dinars i sopars per empreses, a personatges populars i famílies per encàrrec 

Coreen Peralta és cuinera professional a Los Angeles (Califòrnia) i el passat divendres ha visitat les vinyes d’olivera Palomar i el Molí de l’Oli, una estada professional, ja que en els seus àpats, només utilitza oli d’Olesa.

Coreen Peralta va conèixer la varietat d’oli Palomar fa uns quatre anys, durant la fira Mercats de Mercats de Barcelona, on Oliveraires Palomar SAT tenia una parada.

La cuinera ha explicat que a l’estiu és quan més treballa per encàrrec i ha realitzat desenes d’esdeveniments amb l’oli d’Olesa. Ella cuina per gent popular i d’alt poder adquisitiu, tot i que no ha volgut mencionar ningú per qüestions de privadesa.

Una de les novetats que Coreen Peralta ha trobat en la nova remesa de l’oli d’Olesa és que ha canviat la mida de les ampolles a unitats més petites, per bé que tenen el mateix volum d’oli. La cuinera també distribueix l’oli pel continent a través de la seva web.

El secretari de la Fundació Agrícola Olesa, Miquel Picart, durant la visita de la cuinera, ha manifestat, “és la confirmació que tenim un producte de primera qualitat. El mateix nivell de l’oli que altres olis de primera”. També ha explicat que la duana espanyola ha posat més traves que els americans en poder exportar i van necessitar un any per fer la reglamentació.

L’olivera Palomar s’ha valorat i s’està promocionant arreu, i fins i tot s’ha plantat a Collbató, El Bruc i Vacarisses. Per tenir la certificació de denominador d’origen, cal  un volum determinat i més important d’oli del que es genera actualment cada any al municipi.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Olesa de Montserrat, Societat