Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
La Bustia delegacio Martorell agermanament ChevillyLarue

Una delegació de Martorell participa a París d’una experiència olímpica

Per 6 d'abril de 2024 a les 7:00 0 335 Visites

Ha estat convidada amb l’alcalde, regidors i esportistes al capdavant per l’Ajuntament de Chevilly-Larue, municipi agermanat

Una delegació de Martorell ha arribat aquest divendres al vespre a Chevilly-Larue, convidada per l’Ajuntament d’aquesta localitat situada al sud de París, per compartir i conèixer durant el cap de setmana l’esperit dels Jocs Olímpics que se celebren aquest estiu. Ho faran amb altres municipis agermanats.

L’expedició la componen 12 persones, entre les quals hi ha tres esportistes de Martorell: Joan Reynes, Martí Ezcurra i Ricardo Lazarte. També hi ha l’alcalde Xavier Fonollosa, la regidora de Teixit Associatiu Àngels Soria, el regidor d’Esports Gerard Mimó, la regidora d’Ensenyament Soledad Rosende i el regidor de Medi Ambient, Jordi Amat, així com tècnics municipals.

Dissabte visiten diverses instal·lacions que acolliran aquest estiu els Jocs Olímpics i compartiran moments amb altres delegacions. Al vespre, participaran en un sopar amb entitats esportives locals i de les delegacions dels altres municipis.

El diumenge, els esportistes participen en la Triathlon XS. A continuació, hi haurà un dinar de les delegacions amb els voluntaris de Chevilly que ajuden a organitzar-la.

Soria ha dit que aquesta iniciativa “serveix per seguir estrenyent els llaços i enfortir el lligam que tenim amb Chevilly-Laure, ciutat amb la que fa molts anys que Martorell hi està agermanada”.

També ha explicat que l’Ajuntament va rebre la invitació per par participar en l’esdeveniment “i l’encàrrec de convidar-hi tres esportistes per al triatló del diumenge. Per això, vam parlar amb les entitats de Martorell i des del Club Natació i la Penya Ciclista ens van proposar a Reynes i Ezcurra d’una banda i a Lazarte de l’altra, respectivament. Estem segurs que gaudiran molt de l’experiència”.

D’aquesta experiència, a més dels anfitrions Chevilly-Larue (al sud de París) i Martorell, també hi participen Hochdorf (petit municipi de Friburg, a Alemanya), Victoria (Romania) i Pougne-Hérisson (Nova Aquitània, França).

Fotografia: Delegació de Martorell a Chevilly-Larue [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Esports, Martorell, Societat