Dilluns, 20 maig 2024
  • Dilluns, 20 maig 2024
la bustia - diari digital

Una mirada a Montserrat és el dibuix que inaugura el nou diari digital labustia.cat

Per 30 de novembre de 2018 a les 7:00 0 1858 Visites

El dibuix de l’edició en paper de novembre de La Bústia és la primera publicació en obert del renovat portal digital de labustia.cat que inaugurem aquest divendres, 30 de novembre. En un mes què La Bústia ha fet 11 anys, aquest mitjà de comunicació dona un pas més per arribar, a través del nou diari digital, als seus lectors i anunciants.

Els usuaris de labustia.cat poden llegir les notícies a través de qualsevol pantalla. El nou espai digital s’adapta a tots els dispositius mòbils i està connectat a les xarxes socials. Durant unes setmanes, l’equip humà i tècnic s’adaptarà al nou sistema i anirà ampliant i millorant els continguts a l’actualitat i participació dels usuaris.

Pel que fa al dibuix mensual que il·lustra aquesta informació, és una obra d’Adelaida Barona, veïna de Collbató. És una mirada a Montserrat amb dos nens de l’Escolania. Ens explica que és un cant a Montserrat, el Vilorai o el Cant dels Ocells. L’autora estima la terra que l’ha acollida, Collbató i Catalunya, i ho ha volgut compartir en una secció oberta a tots els artistes locals i persones que els agradi dibuixar.

Qui vulgui col·laborar enviant un dibuix, escrit o informació, cal enviar un correu electrònic a: participo@labustia.cat.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: