Dimecres, 29 maig 2024
  • Dimecres, 29 maig 2024
La Bustia premis esport Esparreguera

Una trentena d’entitats i clubs són reconeguts en els Premis de l’Esport d’Esparreguera

Per 19 de juliol de 2022 a les 12:00 0 518 Visites

El reconeixement esportiu local ha estat per a Petjades de Colors

Més de 350 persones han assistit a la gala de la 13a edició dels Premis de l’Esport d’Esparreguera que s’ha celebrat al Teatre de La Passió. Després de dos anys sense poder celebrar-se a causa de la pandèmia, el certamen ha tornat amb un nou format més audiovisual i dinàmic. L’acte ha estat conduït per Robert Gobern i Àlex Pedrol.

En la 5a edició dels Premis Lluís Miquel Rebollo Martín s’ha reconegut l’exfutbolista Josep Moratalla per la seva trajectòria esportiva; l’entitat Petjades de Colors en la categoria de reconeixement esportiu local; les Veteranes Chipirones del Club Bàsquet Esparreguera en la categoria dona i esport; i Jordi Fernàndez Jiménez, que va rebre el guardó a l’esforç i la superació personal.

A més, durant el certamen es van lliurar una trentena de premis a equips, esportistes i personalitats per la seva tasca durant la temporada 2021-2022. D’aquesta manera, totes les entitats i centres esportius van premiar a algun dels seus esportistes, equips o persones vinculades al club.

L’alcalde Eduard Rivas ha recordat que “aquests premis van néixer com un reconeixement a la comunitat esportiva, a les entitats i al valor del propi esport i cada any han comptat amb una participació més nombrosa”.

Per la seva banda, la regidora d’Esports, Glòria Gonzàlez, ha comentat que “venim de dos anys molt durs, que han tingut grans afectacions a nivell esportiu, però que també han suposat un moment per donar visibilitat a la importància que l’activitat física té en la vida de totes les persones, ja siguin infants, adults o majors de 65 anys”.

Fotografia: Els premiats en la 13a edició dels Premis de l’Esport d’Esparreguera [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Esparreguera, Esports