Dilluns, 17 juny 2024
  • Dilluns, 17 juny 2024
La Bustia Wallbox fira Genera febrer 2023 Madrid Sant Andreu

Wallbox ven 1.000 unitats del carregador ràpid Supernova

Per 30 de juliol de 2023 a les 7:00 0 565 Visites

L’empresa de Sant Andreu continua creixent internacionalment

L’empresa santandreuenca Wallbox ha arribat a la xifra de 1.000 unitats venudes de Supernova, la seva solució de càrrega ràpida de corrent continua d’última generació. Està dissenyat per a satisfer la necessitat de la indústria de tenir una solució de càrrega pública, fiable i eficient per als conductors de vehicles elèctrics i també per als operadors de punts de càrrega.

A més, el carregador és compatible amb totes les marques, models i estàndards de la càrrega de vehicles. La seva mida permet instal·lar-lo en llocs reduïts o amb poca potència elèctrica, com per exemple a estacions de serveis, centres de càrrega d’alta potència, concessionaris o centres comercials.

El model Supernova va ser presentat l’any passat i es va vendre a més de 80 clients en 30 països diferents. Entre aquests destaquen Iberdrola, BeCharge, Atlante y Osprey.

Enric Asunción, cofundador i CEO de Wallbox, ha explicat que han aconseguit “en poc més d’un any el que a la majoria de les empreses els hi porta tres o quatre. Hem introduït i convertit el nostre innovador carregador ràpid de corrent continua en una de les solucions líders del mercat actualment. Una mostra d’això és que hem rebut el compromís de compra per 12.000 unitats de Supernova més”.

Fotografia: Wallbox, a la Fira Internacional d’Energia i Medi Ambient Genera 2023 a Ifema Madrid [Wallbox]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: