Divendres, 26 juliol 2024
  • Divendres, 26 juliol 2024
La Bustia La Passio Olesa

La representació de La Passió d’Olesa, al teatre i a casa

Per 26 de febrer de 2021 a les 17:00 0 742 Visites

L’espectacle s’ha adaptat a la situació d’emergència sanitària

La Passió d’Olesa ja està preparant la temporada 2021, que estarà adaptada a la situació actual de pandèmia i es podrà gaudir tant presencial com digitalment. Des de la reobertura dels teatres, l’organització ha treballat per adaptar l’activitat als protocols i mesures de prevenció.

Des de La Passió remarquen l’estima per “la nostra tradició centenària i la cultura, i per això ens sobreposem a aquestes circumstàncies, ens adaptem i fem un pas endavant per fer front als nous temps que ens toca viure”.

En aquest context, s’han tingut en compte dues vies. Durant el període de Setmana Santa i dates properes, que és l’època clau, la gent podrà accedir al teatre. Les representacions seran els dies 2, 11 i 18 d’abril a les 18.30h, en una versió més reduïda i adaptada.

D’altra banda, la novetat d’enguany és que La Passió vol portar l’activitat a casa de tots aquells qui no puguin anar al teatre. Aviat es coneixerà tota la informació sobre les emissions digitals, però ja s’ha avançat que es farà en ‘streaming’ i també hi haurà continguts audiovisuals des d’una perspectiva inèdita i en format càpsules.

Un altre dels projectes que s’han materialitzat enguany és la creació de quatre volums que expliquen els detalls de l’espectacle de La Passió 2020 i que s’ha finançat a través de la plataforma Verkami.

Fotografia: Un acte de la representació de La Passió en una temporada passada [La Passió Olesa/Joan Plans]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: