Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia campanya vacunacio Seat (2)

La instal·lació de Seat a Martorell serà un punt de vacunació

Per 26 de febrer de 2021 a les 19:40 0 1482 Visites

L’empresa vol ajudar a agilitzar la campanya destinada a la població general

Seat i la Generalitat han arribat a un acord per col·laborar en la campanya de vacunació contra la covid-19 de la població en general, que engegarà en els propers mesos a Catalunya. El president de la companyia, Wayne Griffiths, ha anunciat en una roda de premsa conjunta que cediran un dels seus centres de Martorell per convertir-lo en un punt de vacunació.

També posaran a disposició de Salut el seu personal sanitari. Segons Griffiths, tenen més d’un centenar de treballadors en aquest àmbit. A més, l’empresa cedirà ‘motorhomes’ com a punts de vacunació mòbil per portar la campanya a indrets de difícil accés. Són vehicles grans que Cupra fa servir a les curses.

Seat calcula que podria posar unes 8.000 dosis diàries i unes 160.000 al mes i s’ha ofert a vacunar els treballadors de la companyia i del grup Volkswagen de tot l’Estat, així com els seus familiars. L’acció començarà en el moment en què hi hagi suficient quantitat de vacunes disponibles.

Aquest és el primer acord que el Govern ha signat amb una empresa per treballar conjuntament durant la campanya. La consellera de Salut, Alba Vergés, ha admès que “no totes tenen la capacitat de disposar de serveis de prevenció com els de Seat”.

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha assegurat que el Govern també s’ha compromès amb l’empresa i els ha ofert ajuda i suport en els seus projectes. “La defensa dels llocs de treball és estar al capdavant dels projectes innovadors de transformació, i aquí la participació pública hi serà”, ha comentat.

Fotografia: Seat i la Generalitat anuncien que han arribat a un acord per col·laborar en la campanya de vacunació [Generalitat]

Print Friendly, PDF & Email