Diumenge, 22 desembre 2024
  • Diumenge, 22 desembre 2024
La Bustia març gastronomic

Quatre restaurants del Baix Nord participen en el Març Gastronòmic

Per 20 de març de 2021 a les 7:00 0 1470 Visites

A l’Aqqua, Can Martinet, El Palau Vell i La Volta es poden degustar menús amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat

Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, que se celebren de l’11 de març a l’11 d’abril, s’estenen a quatre municipis de la zona: Martorell, Abrera, Sant Andreu i Esparreguera. La 12ª edició del Març Gastronòmic pretén donar impuls i suport a restauradors i productors.

La iniciativa està organitzada per l’Ajuntament del Prat, amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT). Dona l’oportunitat de degustar menús elaborats amb els productes emblemàtics del Parc Agrari del Baix Llobregat a 32 restaurants diferents de 15 poblacions: el Prat de Llobregat, Abrera, Barcelona, Begues, Castelldefels, Cervelló, Esparreguera, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Martorell, Sant Andreu, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Viladecans.

Els restaurants participants de la zona de difusió de La Bústia són Aqqua, Can Martinet, El Palau Vell i La Volta.

L’Aqqua, al carrer Gelida de Martorell, presenta un menú degustació elaborat pel xef Antonio Alcántara i l’equip que capitaneja Jordi Bartés.

El restaurant Can Martinet es troba al passeig de l’Església d’Abrera i al capdavant hi és el xef Feliu Grau. El menú inclou un aperitiu, un primer i segon plat, les postres i beguda.

Josep Martín és el xef d’El Palau Vell, ubicat a la carretera del Palau Vell de Sant Andreu, i també proposa un menú degustació amb la Carxofa Prat i el Pota Blava com a protagonistes.

La Volta té al capdavant la xef Silsi Terrazas, a l’avinguda Francesc Macià d’Esparreguera. En el menú entra un aperitiu, un entrant, un primer, un segon, les postres i la beguda.

Aquests quatre restaurants van ser reconeguts entre els 50 millors del Baix Llobregat i l’Hospitalet per l’AGT. Ho vam explicar en l’edició de febrer del 2020 de La Bústia:

Fotografia: D’esquerra a dreta, els xefs Antonio Alcántara, Feliu Grau, Josep Martín i Silsi Terrazas [Març Gatronòmic]

Etiquetes: