Diumenge, 25 juliol 2021
  • Diumenge, 25 juliol 2021
La Bustia març gastronomic

Quatre restaurants del Baix Nord participen en el Març Gastronòmic

Per 20 de març de 2021 a les 7:00 0 780 Visites

A l’Aqqua, Can Martinet, El Palau Vell i La Volta es poden degustar menús amb productes del Parc Agrari del Baix Llobregat

Les Jornades Gastronòmiques del Pota Blava i la Carxofa Prat, que se celebren de l’11 de març a l’11 d’abril, s’estenen a quatre municipis de la zona: Martorell, Abrera, Sant Andreu i Esparreguera. La 12ª edició del Març Gastronòmic pretén donar impuls i suport a restauradors i productors.

La iniciativa està organitzada per l’Ajuntament del Prat, amb la col·laboració de l’Associació de Gastronomia i Turisme (AGT). Dona l’oportunitat de degustar menús elaborats amb els productes emblemàtics del Parc Agrari del Baix Llobregat a 32 restaurants diferents de 15 poblacions: el Prat de Llobregat, Abrera, Barcelona, Begues, Castelldefels, Cervelló, Esparreguera, Gavà, l’Hospitalet de Llobregat, Martorell, Sant Andreu, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Just Desvern i Viladecans.

Els restaurants participants de la zona de difusió de La Bústia són Aqqua, Can Martinet, El Palau Vell i La Volta.

L’Aqqua, al carrer Gelida de Martorell, presenta un menú degustació elaborat pel xef Antonio Alcántara i l’equip que capitaneja Jordi Bartés.

El restaurant Can Martinet es troba al passeig de l’Església d’Abrera i al capdavant hi és el xef Feliu Grau. El menú inclou un aperitiu, un primer i segon plat, les postres i beguda.

Josep Martín és el xef d’El Palau Vell, ubicat a la carretera del Palau Vell de Sant Andreu, i també proposa un menú degustació amb la Carxofa Prat i el Pota Blava com a protagonistes.

La Volta té al capdavant la xef Silsi Terrazas, a l’avinguda Francesc Macià d’Esparreguera. En el menú entra un aperitiu, un entrant, un primer, un segon, les postres i la beguda.

Aquests quatre restaurants van ser reconeguts entre els 50 millors del Baix Llobregat i l’Hospitalet per l’AGT. Ho vam explicar en l’edició de febrer del 2020 de La Bústia:

Fotografia: D’esquerra a dreta, els xefs Antonio Alcántara, Feliu Grau, Josep Martín i Silsi Terrazas [Març Gatronòmic]

Etiquetes:

Aquest lloc web utilitza cookies pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis. Si continua navegant, suposa l'acceptació de la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador podent, si així ho desitja, impedir que siguin instal·lades en el seu equip, encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. configuració de cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies