Dimarts, 21 maig 2024
  • Dimarts, 21 maig 2024
La Bustia Festa del Roser Martorell 2021 (26)

La Festa del Roser de Martorell es presenta amb més força que mai

Per 20 de setembre de 2022 a les 7:00 0 2204 Visites

La festivitat torna sense cap restricció del 30 de setembre al 9 d’octubre amb més de seixanta activitats

Martorell celebra durant 10 dies la Festa del Roser, una festivitat que té com a protagonista la cultura del vi i la gastronomia.

El programa d’actes van del divendres 30 de setembre al diumenge 9 d’octubre. Les propostes centrals es concentren el segon cap de setmana d’octubre, i en especial el dissabte 8 d’octubre. El Vimart, la Fira de Vins i Caves de Martorell, arriba a la seva 11a edició i convida la DO Alella. L’horari és de 18 a 1h i les parades de vins i caves i de gastronomia s’ubiquen com l’any passat, a l’aparcament del Vapor.

El mateix dia, a partir de les 17h se celebra la Festa del Most, amb la recollida de raïm a la plaça del Vi i la cercavila fins a la plaça de la Vila. Seguidament, és el torn del pregó, amb la sommelier i comunicadora Meritxell Falgueras, la tradicional trepitjada de raïm i el Ball de la Quadrilla. A les 20.30h, el correfoc.

Un dissabte carregat de propostes com la desfilada ‘Vi, Moda i Estilisme‘ a les 21.30h, aquest any a la plaça de l’Església, organitzada per la Fundació Arc de Sant Martí, va a càrrec de Beauty Center Sonia Pinedo i Esteve Esteve, amb la participació entre les models de Paula Ortega, Miss Univers Catalunya, i presentat per Meritxell Falgueras. A mitjanit la Festa Flaixbac, a la Nau#2 de Ca n’Oliveres.

També destaquen els racons del Vimart, com la proposta del dijous 6 d’octubre: l’Espai Bombolles, amb degustació d’escumosos i tasts gastronòmics amb els restaurants Les Vinyes i Aqqua i la pastisseria Artigues.

Entre altres actes, el mateix dijous, l’Anual Flaixbac amb la presència d’Ana Mena, Miki Núñez, Oques Grasses i Sexenni. A la Nau#2 de Ca n’Oliveres, de 20 a 23h. Un recinte que acollirà també, l’endemà, la trobada d’entitats, a les 20h.

En total, s’han programat més de seixanta activitats per a petits i grans, com tallers, visites teatralitzades als museus, una mostra de productes del comerç local i propostes de moda, fotografia, cinema i música.

L’alcalde Xavier Fonollosa destaca que enguany “recuperarem el pols de les activitats entre tots, gaudint al màxim de les activitats sense restriccions i amb total normalitat”.

Per la seva banda, el regidor de Cultura, Andreu González, ha destacat que “el Vimart és l’activitat més rellevant del Roser, i que ha anat creixent de mica en mica”.

Aquí es pot consultar el programa complet de la Festa del Roser.

Fotografia: La Festa del Roser l’any 2021 [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Agenda, Cultura, Martorell