Dimarts, 16 juliol 2024
  • Dimarts, 16 juliol 2024
La Bustia Can Pamies Gelida

L’Ajuntament de Gelida vol comprar Can Pàmies

Per 7 de gener de 2023 a les 7:00 0 865 Visites

És una iniciativa del PSC perquè sigui de propietat municipal i eviti el desenvolupament urbanístic dels terrenys amb la construcció de 28 pisos i 15 cases

El Ple de l’Ajuntament de Gelida ha aprovat comprar la finca de Can Pàmies i tots els terrenys del voltant. Una proposta del PSC que ha rebut els vots favorables, a més dels socialistes, d’ERC, Primàries Catalunya-Gelida per la República i Gelida en Comú, mentre que la CUP ha votat en contra.

Amb aquesta acció, es vol evitar el desenvolupament urbanístic dels terrenys que comportaria la construcció de 28 pisos i 15 cases unifamiliars. L’equip de govern, després de diverses reunions amb la propietat, espera que aquesta aporti els certificats registrals i cadastrals per acabar la valoració de la finca i la documentació administrativa per a poder fer efectiu l’expedient d’adquisició directa. S’ha negociat la seva compra per un import de 700.000 euros condicionat a la corresponent valoració tècnica.

Al ser una compra pública, s’ha iniciat un procés administratiu i jurídic per a poder garantir i confirmar la futura compravenda. El consistori, com a administració, està obligat a complir amb un seguit de procediments per a comprar aquest espai.

La possible adquisició de Can Pàmies per part de l’Ajuntament s’ha debatut en un ple extraordinari celebrat el 27 de desembre. Han votat a favor PSC -el grup majoritari, però a l’oposició-, els grups de l’equip de govern (ERC, Primàries Catalunya-Gelida per la República i Gelida en Comú), mentre que el regidor de CUP -a l’oposició- ha votat en contra.

El PSC de Gelida ha fet arribar a la redacció un comunicat sobre la compra de Can Pàmies.

Fotografia: Can Pàmies [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Economia, Gelida, Política