Dimecres, 16 octubre 2024
  • Dimecres, 16 octubre 2024
La Bustia Festa del Roser Martorell 41

La Festa del Roser de Martorell 2024 en imatges i la primera valoració

Per 8 d'octubre de 2024 a les 18:00 0 469 Visites

Dues setmanes d’activitats amb els ‘Racons del Vimart’, la desfilada ‘Vi, moda i estilisme’, l’Espai Bombolles, la Festa del Most, el Vimart, la música, els espectacles i el Piromusical com a propostes destacades i milers de visitants

Martorell ha celebrat del 27 de setembre al 6 d’octubre la Festa del Roser. Han destacat el 13è Vimart, els ‘Racons del Vimart’ amb la participació entre d’altres de Toni Albiol, el millor sommelier de Catalunya i tercer d’Espanya 2023, la 12a desfilada ‘Vi, moda i estilisme’, l’Espai Bombolles, la Festa del Most i les propostes musicals i d’espectacles, a més de la 28a Trobada d’Entitats.

El Piromusical ha tancat la programació amb un joc de llums i de sons que han permès contemplar des del Parc Central de La Sínia l’espectacularitat de la pirotècnia i ballar al ritme de la música, amb un servei de bar de vins en format foodtruck.

Pel que fa a la Festa del Most, ha tingut com a protagonistes els actes més tradicionals i de cultura popular. Ha inclòs la cercavila, actuacions i el pregó de Sara Pérez Ovejero, una de les enòlogues més reconegudes del país que va viure a Martorell.

El regidor de Cultura, Sergi Corral, ha fet una primera valoració “molt positiva” de les activitats de la Festa del Roser. En destaca “els Racons del Vimart, la Cercavila, la visita dels gegants de Figueres, ciutat amb la que estem agermanats a través de les figures de Salvador Dalí i Francesc Pujols, i el pregó de la Sara Pérez, que va ser espectacular i molt emotiu”.

Del Vimart que “segueix sent un punt d’atracció i de molta gent no només de Martorell, sinó també de fora” que fa que es posicioni “com una de les fires importants del vi a la zona”. I del Piromusical que “va ser espectacular i crec que hem trobat un indret ideal per a fer-lo, com és el Parc Central del nou barri de La Sínia”.

Per acabar, el regidor ha dit que “des del Departament de Cultura farem una valoració per seguir millorant coses que ho necessitin, tot i que estem molt satisfets pels diferents espais i activitats proposades en aquest Roser”.

El 13è Vimart acull milers de persones amb més de 3.000 tiquets venuts.

Santiago Sánchez rep un reconeixement a Martorell per la seva trajectòria a la Creu Roja.

 

Fotografies: La Festa del Roser de Martorell [La Bústia / Aj / Agrupació Excursionista de Martorell]

Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Martorell