Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Marcel Gili llibre farmaceutic en temps de pandemia Abrera

A la venda el llibre ‘Diari d’un farmacèutic en temps de pandèmia’

Per 30 de desembre de 2021 a les 18:00 0 1215 Visites

El llibre està editat per Edicions Paper d’Estrassa i narra les vivències de Marcel Gili

El llibre ‘Diari d’un farmacèutic en temps de pandèmia’ escrit per Marcel Gili i editat per Edicions Paper d’Estrassa ja és a la venda.

L’obra narra les vivències de Marcel Gili durant la crisi de la covid-19, ja que el farmacèutic ha viscut la pandèmia en primera persona darrere el taulell de la Farmàcia Gaudí d’Abrera. Repassa tot el procés, des de les primeres notícies a la Xina fins a les primeres vacunes, passant per l’arribada del virus a Espanya, la preocupació dels veïns abrerencs, el confinament i la reobertura.

Les il·lustracions són de l’arquitecte i dibuixant Toni Santiago. Juli Palou és l’autor del pròleg, qui explica que “els protagonistes són l’anar i el venir inquiet, desorientat i, en algun cas, desesperat de les persones, les incongruències del sistema, unes dosis considerables d’absurditat i una gran dosi de solidaritat”.

La publicació també compta amb el patrocini de la Farmàcia Gaudí, dels laboratoris farmacèutics Reig Jofre i Angelini Pharma i l’Ajuntament d’Abrera.

‘Diari d’un farmacèutic en temps de pandèmia’ es pot adquirir a la Farmàcia Gaudí, a les llibreries habituals del municipi i a través d’aquest enllaç.

L’editorial tenia previst fer un acte de presentació del llibre el dilluns 20 de desembre a Abrera, però arran de l’augment de casos i per indicació de l’Ajuntament, va quedar suspès.

Sobre Marcel Gili

Marcel Gili (Barcelona, 1969) és llicenciat en Farmàcia de la UB i té el grau de llicenciatura al Departament de nutrició i bromatologia. L’any 2004 es va establir a la Farmàcia Gaudí d’Abrera, on era és titular.

Gili desenvolupa tasques d’atenció farmacèutica i participa en programes de prevenció de malalties, com el cribratge de càncer de còlon o els estudis d’hipertensió arterial. També ha format part de la comissió que elabora el nou Pla de Salut d’Abrera, és coordinador de les farmàcies del Baix Llobregat Nord i membre de la comissió de Compromís social del Col·legi de Farmacèutics.

Fotografia:

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: