Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bustia Festa Pride Abrera

Abrera organitza la segona Festa Pride per la igualtat i el col·lectiu LGTBIQ+

Per 27 de juny de 2019 a les 17:00 0 797 Visites

Aquest dijous a la tarda són els actes centrals i divendres al matí s’estrena la Pride infantil

Amb motiu del Dia Internacional del col·lectiu LGTBIQ+, l’Ajuntament d’Abrera organitza aquest dijous la segona edició de la Festa Pride, i divendres la Pride infantil.

Aquest dijous comença a partir de les 18h amb l’amenització de Santi Cámara que comptarà amb aquestes activitats a l’escenari de Can Morral:

Masterclass i exhibició de Hip Hop Comercial Dance i Dancehall a càrrec de l’Escola Anubis, de 18 a 19h.

Les exhibicions de ball del Grup de Hip Hop del Casal de Joves, de l’associació Cultural Bailamos, amb en Juan Antonio García, i de l’associació Vive y Baila, de 19 a 19.45h.

A continuació es farà la lectura del Manifest LGTBIQ+ amb la col·laboració de l’Associació de Joves Garsasound.

A les 20h començarà la Festa Holi amenitzada per #Bigfriday, fins a les 21.30h. Tot seguit, l’Associació de Joves Garsasound tancaran la festa fins a les 22.30h.

Divendres serà el torn de la Festa Pride infantil d’11 a 13h a l’escenari Casanova (a la plaça de Rafael Casanova) amb animació i escuma de colors. Una activitat adreçada a tota la família i que anirà a càrrec de la Cia. l’Ou Ferrant. En finalitzar, hi haurà un pica-pica.

D’aquesta manera, l’Ajuntament d’Abrera explica que “treballa conjuntament amb la ciutadania per a la igualtat, per garantir els drets de lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals, per a erradicar la LGTBIfòbia i contra tota mena de discriminació de persones per raó de la seva orientació sexual, identitat de gènere o expressió de gènere”.

Amb la Pride Infantil, l’Ajuntament també “vol fer arribar als infants els valors i drets de totes les persones”. Unes activitats que s’emmarquen també dins dels actes de la Festa Major d’Abrera que comença amb els actes centrals aquest divendres.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Agenda, Cultura, Societat