Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
la bustia fm abrera

Per Sant Pere, Festa Major d’Abrera

Per 28 de juny de 2019 a les 7:00 0 1136 Visites

Entre les novetats hi ha l’habilitació del parc de Can Morral i el pàrquing del carrer Joan Miró a la Festa Major Jove i la inclusió d’espais reservats per a persones amb diversitat funcional

Abrera celebra la Festa Major aquest cap de setmana. Entre els nombrosos actes, destaca l’Abrera Circus, els correfocs, la música, el Piromusical i les havaneres.

D’aquest divendres 28 de juny destaca la 3a edició de l’Abrera Circus, un espai de circ per a tota la família que es podrà gaudir tots els dies al pati de l’escola Ernest Lluch.

A les 22h se celebra el pregó de la Festa Major al balcó de l’Ajuntament a càrrec de la Judit Martín, actriu del programa Polònia de TV3 i de Versió de RAC1. Tot seguit, correfoc i espectacle pirotècnic a càrrec de la colla de diables Bram de Foc, ball de nit amb l’orquestra Nova Blanes i dos espais per la Festa Major Jove, al parc de Can Morral i al pàrquing del carrer Joan Miró.

El dissabte al migdia es farà el concert-vermut amb los Bongo Beats a l’hort de la parròquia i el Porró Electrònic amb el DJ Andreu Presas al parc de l’Estació.

A les 18h el Gegantó Porronet, un grup de Grallers i els Bastoners visitaran els avis i àvies de la Residència Canigó en una petita cercavila. Una hora més tard, inici de la Cercavila des del barri d’El Rebato, concert de Festa Major amb l’Orquestra Selvatana a partir de les 20h, estrena del grup de Gospel Abrera, seguit d’un correfoc infantil i ball de nit a la plaça Pau Casals. A la mitjanit festa revival amb DJ Kript & Col a la plaça Rafael Casanova.

La darrera jornada, el diumenge 30 de juny, hi ha programada una trobada de Seat 600, la matinal castellera amb la colla dels castellers d’Esparreguera al migdia a la plaça de l’Església.

La Festa Major clourà amb el Castell de Focs en forma de Piromusical a partir de les 23h. L’Ajuntament informa que ha canviat la zona de visió i ha habilitat el parc de La Vinya (darrere de l’Església) per “tal de prevenir problemes i riscos propiciats per l’onada de calor i millorar la visualització de l’espectacle”. Clourà la Festa Major la nit d’havaneres amb el grup Neus Mar a la plaça Pau Casals.

Tots els dies de 18 a 20h es podrà gaudir de l’Abrera Circus al pati de l’escola Ernest Lluch amb diverses propostes com instal·lacions sensorials, enginys eko-poètics, l’animalada i The Indredible box.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Agenda, Cultura