Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia cartell Festa Major Abrera 2

Abrera presenta els cartells de la Festa Major

Per 20 de juny de 2024 a les 12:00 0 305 Visites

Se celebra del 25 al 30 de juny, per Sant Pere, amb un programa amb més de 70 propostes per a tots els públics

La Festa Major d’Abrera, Per Sant Pere, se celebra del dimarts 25 al diumenge 30 de juny. Destaquen els actes de cultura popular com la tradicional cercavila a càrrec de l’Associació Cultural i Folklòrica d’Abrera i la participació de les colles, la Batukada amb el grup ‘Batuko’, la tronada i correfoc a càrrec de la Colla de Diables Bram de Foc i la Diada Castellera. 

A més, s’han programat activitats com el Piromusical, la Festa dels 80 i 90, la Festa Jove a càrrec de Flaixbac, la Festa Revival i la celebració del 10è aniversari de BIG FRIDAYx.

Entre les novetats, el pregó de festa major inclusiu amb llenguatge de signes i el primer concurs de talent jove. La festa clourà amb el castell de focs artificials i la tradicional nit d’havaneres.

L’alcalde Jesús Naharro ha destacat la part més inclusiva de la Festa Major, “amb activitats accessibles per a les persones amb mobilitat reduïda i zones reservades per a elles. També amb un pregó de Festa Major inclusiu, amb interpretació en llengua de signes”.

També els “espais de suport familiar, amb zones reservades per a cotxets i una nova proposta de jocs infantils”, així com la Festa Major Jove, “que comptarà amb el punt lila habitual, per unes festes lliures de sexisme”.

 

Concurs de Cartells de la Festa Major

Àfrica Alex Faty Jassé ha estat la guanyadora del cartell de la Festa Major i Alba Carrete Ruiz del cartell de la Festa Major Jove.

L’entrega de xecs a les guanyadores s’ha fet aquest dimecres a la tarda a la Sala de Plens de l’Ajuntament. L’alcalde Jesús Naharro, el regidor de Cultura, Francisco Sánchez, la regidora d’Acció Cultural, Arantxa Galofré, i tècnics municipals les han rebut i les han felicitat públicament pel seu disseny de la imatge gràfica de la festa d’enguany.

Aquí es pot consultar l’enllaç del programa de la Festa Major d’Abrera 2024.

Fotografia: Presentació dels cartells de la Festa Major d’Abrera [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Agenda, Cultura