Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia equipaments 2030 Abrera (1)

Abrera rep la distinció ‘Equipaments 2030’

Per 17 de febrer de 2023 a les 7:00 0 344 Visites

La Diputació de Barcelona ha entregat a l’Ajuntament l’estudi de la futura zona d’atletisme

L’Ajuntament d’Abrera ha rebut la distinció ‘Equipaments 2030’ que atorga la Diputació de Barcelona. Antonio Carmona, assessor de l’Oficina d’Equipaments Esportius de la DIBA, ha entregat el reconeixement a l’alcalde abrerenc Jesús Naharro en una reunió que s’ha celebrat aquest dimarts a la Sala de Juntes.

El projecte ‘Equipaments 2030: responsables i educadors’ té l’objectiu de transformar els equipaments i espais municipals amb una modernització arquitectònica i de sostenibilitat energètica.

A més, la DIBA també ha entregat l’estudi de la futura zona d’atletisme d’Abrera. Aquesta actuació oferirà una solució adequada, eficient i transversal als usuaris que faran ús d’aquest nou equipament esportiu.

Naharro ha destacat que amb l’adhesió a la xarxa d’equipaments sostenibles de l’agenda 2030 “assolim un compromís per analitzar tots els nostres equipaments i que estiguin en un règim de sostenibilitat”. Sobre l’estudi de la zona d’entrenament d’atletisme, ha comentat que “tenim per fi aquesta base estructural per començar a fer tots els processos que s’esdevinguin amb un nou equipament”.

En la reunió també han estat presents el regidor d’Esports, Jordi Moreno; el gerent del consistori, Ferran Alberdi; la cap del departament de Territori i Sostenibilitat, Mireia Pardo; el cap de l’Oficina d’Equipaments Esportius de la DIBA, Mario Bravo; i l’arquitecte Xavi Mate.

Fotografies: Abrera rep la distinció ‘Equipaments 2030’ i es reuneix amb membres de la Diputació de Barcelona [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Abrera, Societat