Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia carnaval Abrera

Rues i disfresses per celebrar Carnaval

Per 16 de febrer de 2023 a les 17:00 0 758 Visites

Tots els municipis, excepte Masquefa i Casteellví que ho faran el dia 25, ompliran de festa els carrers aquest cap de setmana

MARTORELL

El dissabte 18 de febrer a les 17.30h es farà el pregó de Carnaval a càrrec de l’actriu Itziar Castro i la futbolista martorellenca Laia Martret. A continuació, a les 18h, començarà la rua per diferents carrers del municipi. A les 21h es farà el lliurament de premis i sopar. A les 21.30h la sessió familiar de la ‘Festa activa’t’ i a la 01h la sessió golfa.

El diumenge serà el torn del carnaval infantil de l’Espai Guspira amb el ball de disfresses, la rua i els premis.

Aquí es pot consultar el programa del Carnaval a Martorell.

SANT ANDREU

El dissabte a les 11.15h començarà la rua de Carnaval familiar amb inici a l’esplanada del Mercat Setmanal. A la nit, a partir de les 23.30h, hi haurà ball amb ‘DJ IVX’ al Poliesportiu Josep Pla.

OLESA

L’escenari de la festa de Carnestoltes d’aquest dissabte serà la plaça de Catalunya. A les 17.30 es donarà la benvinguda al Rei Carnestoltes i a continuació hi haurà passarel·la de les disfresses per als més petits, rua conjunta de petits i grans, concurs de disfresses sobre la passarel·la i fi de festa.

ESPARREGUERA

La rua de Carnaval començarà a les 17.30h amb una concentració a la rotonda nord de l’avinguda de Francesc Macià. Farà el recorregut per diferents carrers del municipi fins a arribar a la plaça del Centre, on se celebrarà el Ball de Carnaval i el lliurament de premis del concurs de comparses.

ABRERA

La rua de Carnestoltes amb batucada serà el dissabte a partir de les 16h al Parc de Can Morral. A més, a les 18.30 hi haurà animació a càrrec del DJ Andreu Presas, l’entrega de premis del concurs de disfresses i del concurs infantil de cartells. A les 20h, animació i ball amb el DJ Sergio Hernández.

El dissabte 25 de febrer, també en el marc dels actes de Carnaval, es farà el 2n Scape Room ‘Survival’ al Centre Polivalent.

SANT ESTEVE

El divendres se celebra la festa de Carnaval per a joves: ‘Alternaval’ amb PD Efa i Maceta Sound Beat, al Casal Social de Ca n’Amat.

El dissabte a les 12h hi haurà la festa de disfresses infantil amb l’animació d’Hotoquentot al Parc dels Jardinets. A la tarda, a partir de les 18h, es farà la gran rua de Carnaval amb Retumband i Sipagan Band. A les 20h, fi de rua amb DJ Madaleno a la Pista Coberta i a les 22h, carnaval a Vallserrat amb el Ball amb Alex.

El diumenge a les 12h davant del Casino es farà un concert-vermut i a partir de les 18h, festa de Carnaval i Ball al Casal Gent Gran.

COLLBATÓ

La rua de Carnaval arrencarà a l’avinguda Centenari Amadeu Vives el dissabte a les 18h. A la nit, després de la rua i del concurs de disfresses, la festa continuarà amb música en directe amb Harlyn & Juliocé i Jacky Brothers DJ Set.

CASTELLVÍ

La rua serà el dissabte 25 de febrer a partir de les 19h des de l’entrada del Taió, a tocar del camí d’enllaç. Un cop a la plaça, hi haurà guerra de confeti. La rua acabarà a la sala del CCR amb barra per sopar, concert, concurs de disfresses i DJ fins la matinada.

El diumenge també hi haurà rua al Jardí del Pont amb el Carnaval de Can Sunyer i Valldaina.

GELIDA

El divendres se celebrarà el Carnaval per a la Gent Gran amb berenar i ball. El diumenge, la festa continuarà amb la rua infantil a les 16.30h a la plaça de l’Església i l’espectacle infantil al Saló d’Espectacles UCG. A la nit, festa de Carnaval amb el concert del grup La Fresca i DJ Lastt.

MASQUEFA

El dissabte 18 de febrer hi haurà la Festa de Carnaval nocturna a càrrec dels Veterans del FC Masquefa. Serà de les 23.59 a les 05h a La Fàbrica Rogelio Rojo.

La festa de Carnaval a Masquefa serà el dissabte 25 de febrer. La rua començarà a les 18h amb la concentració de comparses i carrosses a l’avinguda de la Línia. Transcorrerà per diferents carrers del municipi fins a La Fàbrica Rogelio Rojo, on es donarà la benvinguda al Rei Carnestoltes i es durà a terme l’entrega de premis del concurs de comparses i aparadors comercials disfressats.

Fotografia: Una edició anterior del Carnaval a Abrera [Aj]

Print Friendly, PDF & Email