Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia incendi Sant Andreu juny

Actualització: Es registren tres incendis en menys de 24 hores en habitatges i aparcaments

Per 18 de juny de 2024 a les 16:22 0 939 Visites

A Esparreguera atenen tres persones al CUAP per inhalació de fum, a Olesa crema un vehicle i a Sant Andreu un garatge on rescaten 2 gats

En menys de 24 hores s’han registrat dos incendis en habitatges a Sant Andreu i Esparreguera i un a l’aparcament d’un edifici a Olesa.

Els Bombers han treballat aquest dimarts en l’incendi d’un garatge en un habitatge de Sant Andreu. Han rebut l’avís a les 8.56h i s’han dirigit al lloc amb sis dotacions per extingir-lo. El foc ha afectat l’aparcament i una part de l’edifici. Han rescatat dos gats i no hi ha hagut cap afectació personal.

L’alcalde Marc Giribet ha explicat que “per primera vegada s’ha activat el CUESB, el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona per donar una atenció psicosocial en una situació d’emergència. Després d’aquesta primera intervenció del CUESB, Serveis Socials farà un seguiment de les persones afectades i de les necessitats que puguin tenir després d’aquesta situació”.

A Olesa, han sufocat aquest dilluns l’incendi d’un vehicle dins un pàrquing al carrer de Metge Carrera, 81. La Policia Local, que també s’ha traslladat al lloc de l’incident, ha informat que la causa d’aquest podria haver estat una avaria mecànica del vehicle. No hi ha hagut ferits.

A Esparreguera, un incendi ha afectat un habitatge del carrer de Ferran Puig el dilluns a les 16.26h. Tres persones han estat ateses pel SEM per inhalació de fum i posteriorment traslladades al CUAP de Sant Andreu.

Fotografia: Incendi d’un garatge en un habitatge de Sant Andreu [Aj / Bombers]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: