Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
La Bustia Adria Camino Endavant-Junts Castellvi

Adrià Camino: “Després de sanejar l’Ajuntament ara afrontarem els grans reptes de Castellví”

Per 30 de maig de 2019 a les 21:00 0 1572 Visites

Tot apunta que el cap de llista d’Endavant Castellví serà el nou alcalde

El municipi més petit del Baix Llobregat i tindrà l’alcalde més jove. El partit de l’actual alcalde, Joan Carles Almirall, ha tornat a guanyar les eleccions amb Adrià Camino, de només 26 anys, al capdavant. Una aposta que li ha sortit bé amb el mateix Almirall com a número 3.

La distribució que ha donat els resultats del diumenge 26 de maig és com fa 4 anys. Tot indica que el grup majoritari formarà govern i tindrà l’alcaldia, encara que numèricament podrien pactar les altres dues formacions per fer un govern alternatiu.

Adrià Camino ha parlat amb labustia.cat i ha valorat els resultats “molt positivament, sobretot perquè en general a tot arreu els altres partits -PSC i ERC- pugen i aquí hem guanyat, i també perquè hem fet un canvi de candidat”.

Està molt satisfet perquè “hem presentat un projecte de futur per a Castellví i un bon equip”. Del mandat destaca que “hem reduït el deute de l’Ajuntament i hem fet una bona gestió en aquests 4 anys. La gent ha confiat amb nosaltres per tirar endavant. També és important que el Joan Carles està en els primers llocs de la llista”.

Camino explica que “després de sanejar l’Ajuntament ara afrontarem els grans reptes de Castellví. Podrem arranjar carrers i la xarxa de distribució de l’aigua”. En aquest punt ha remarcat que actualment “al voltant del 40% de l’aigua es perd amb fuites. És un problema mediambiental i econòmic -que paguem tots- i s’ha de resoldre”.

Encara ha parlat de dues prioritats més: “el clavegueram de Can Sunyer (on viu el 40% d’habitants del municipal) i solucionar el problema del reciclatge amb un nou model sostenible”.

En relació als pactes, comenta que “ens coneixem tots, penso que no ho hem de fer sols”. Considera que “tinc assegurada l’alcaldia, però la nostra idea és fer un govern amb més grups. El més important es Castellví per sobre de tot i de partits”.

Preguntat per la possibilitat de fer un govern d’unitat o un pacte ampli diu que “existeix i la sensació és bona”. L’alcaldable d’Endavant diu que s’han fet els “primers contactes però hem quedat per parlar després de la Festa Major”, que se celebra aquest cap de setmana al municipi.

Foto: Adrià Camino votant aquest diumenge.

 

Els regidors electes a l’Ajuntament de Castellví de Rosanes pel mandat 2019-2023 són:

 

Endavant Castellví-Junts

1. Adrià Camino Fideu (Independent)

2. José Cara Escudero (Independent)

3. Joan Carles Almirall Sanchez

4. Maria Teresa Minguez Busom (Independent)

 

Junts per Castellví-Candidatura de Progrés

1. Vicky Castellanos Núñez

2. Amalia Maria Sánchez Lemos

3. Mari Carmen Pérez García

 

Fem Poble-Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal

1. Joan Carles Ventura i Coll

2. Anna Gil Llopart

 

La constitució del nou Ajuntament pel mandat 2019-2023 es farà el dissabte 15 de juny.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: