Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
La Bustia Festa Major Fira de Castellvi 2019

La Fira de Castellví, aparador d’agricultura, comerç i entitats

Per 31 de maig de 2019 a les 7:00 0 1239 Visites

La proposta s’emmarca dins de la Festa Major que comença aquest divendres

El diumenge 2 de juny, la plaça de Castellví de Rosanes es vestirà de fira per mostrar el bo i millor de l’agricultura, el comerç i les entitats locals. Un any més, el teixit comercial, agrícola i associatiu del municipi s’aplegarà durant tot un matí a la plaça del poble a l’abast de tothom.

La Fira de l’agricultura, el comerç i les entitats estarà oberta de 10 a 14h. Hi haurà estands per conèixer l’agricultura local i productes de temporada, parades dels comerços de Castellví, establiments de restauració i una mostra de les entitats del municipi, que donaran a conèixer el seu treball a la ciutadania.

En paral·lel a la Fira, tindrà lloc una nova edició de la Mostra de Cultura Popular. Enguany, es comptarà amb la presència dels Gegants, capgrossos i bastoners de Martorell. Durant el matí també sortiran a la plaça el Guillem, l’Ermessenda i Mossèn Ramon, els gegants i el gegantó de Castellví.

El matí de fira, hi haurà espai també per al medi ambient amb un estand per aprendre a estalviar energia a casa i ser més eficients.

La Festa Major de Sant Isidre de Castellví, dins la qual s’emmarca la Fira, arrenca aquest divendres amb el pregó, el sopar de germanor a l’entorn de la plaça i el tradicional ball de festa.

Dissabte 1 de juny les activitats començaran a migdia. Hi haurà propostes gastronòmiques, lúdiques, jocs per a infants i la Nit jove.

Diumenge, a més del matí de fira, hi ha prevista una intensa tarda d’activitats adreçades al públic familiar. El correfoc, com és habitual, clourà la Festa Major.

Programació d’actes de la Festa Major de Sant Isidre.

Print Friendly, PDF & Email