• Dissabte, 27 abril 2024

Arnau Miret, als campionats de Catalunya i d’Espanya

Per 17 de febrer de 2019 a les 18:00 0 946 Visites

L’atleta del Martorell Atlètic Club competirà en les dues grans proves de la temporada

Arnau Miret, del Martorell Atlètic Club, s’ha classificat pels campionats de Catalunya i d’Espanya de pista coberta en categoria sub 16 en la prova de salt d’alçada. El bitllet per als estatals els va segellar amb una marca d’1,71 metres, la mínima per ser entre els escollits en una competició que tindrà lloc el 16 de març a Sabadell. Una setmana abans, el 9 de març disputarà els Campionats de Catalunya de la mateixa categoria. Miret competeix sota les ordres del seu entrenador, Marcos Carrera.

Mentrestant, el Martorell Atlètic Club va participar al Campionat de Catalunya sub 20 de pista coberta a Sabadell. Laura Galeano, quarta en la seva sèrie, va aconseguir la seva millor marca de la temporada en la prova de 400 metres llisos amb un temps d’1.10.72. Cristina Cámara també va superar la seva millor marca amb un temps de 10.26″. Finalment, Berta Hernández, en la prova de salt de llargada, va fer un salt de 4.88 metres, molt lluny de la seva millor marca i vuitena classificada.

En els campionats de Catalunya de relleus sub 14 de pista coberta a Sabadell, el Martorell Atlètic Club va sumar uns resultats discrets tenint en compte que els seus atletes són novells. L’equip del MAC estava format per Aina Diaz-Sara Garcia-Alicia Garcia-Cloe Lenhardt (equip femení) i Adrian Ortega-Guillem Planas-Marius Sanz-Marc Villa (equip masculí). L’equip femení va ser desqualificat per un error en el canvi de relleus mentre que l’equip masculí va ser quart classificat amb un a marca de 2:07.38.