Diumenge, 26 maig 2024
  • Diumenge, 26 maig 2024
La Bústia - Esports - CF Sant Andreu de la Barca

Mor un jugador del CF Sant Andreu de la Barca

Per 18 de febrer de 2019 a les 18:10 0 8106 Visites

Ha caigut al buit a la planta de Seat a Martorell, on hi treballava

Elías Carzola Cortés, de 31 anys, jugador de l’equip de veterans del CF Sant Andreu de la Barca ha mort a primera hora d’aquest dilluns 18 de febrer a la planta de Seat a Martorell, segons han confirmat fons de la companyia. Segons el web especialitzat en informació de la indústria automobilística, Cazorla ha perdut la vida després de precipitar-se al buit des d’una zona elevada de les instal·lacions de premses. El club santandreuenc ha fet una nota de condol a través de les xarxes socials.

Els Mossos d’Esquadra s’han traslladat fins als llocs dels fets per investigar les causes de la mort un cop l’empresa ha activat el protocol en casos d’accidents mortals. El 2008 ja va morir un treballador a les mateixes instal·lacions en caure d’una altura de nou metres. La companyia ha mostrat el seu suport a la família de la víctima: “Seat vol transmetre el seu condol als familiars i amics del treballador i pel seu respecte no farem cap comentari”.

Seat compta amb més de 13.000 treballadors directes a la seva seu de Martorell. Dels 43 representants sindicals electes de la planta, n’hi ha 27 per a la UGT, nou per a les CCOO i set per a la CGT.

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esports