Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia presentacio Programacio Escenica Gelida (1)

Biel Duran presenta la Programació Escènica 2023 de Gelida

Per 5 de febrer de 2023 a les 7:00 0 379 Visites

Les activitats han començat aquest dissabte amb l’espectacle infantil ‘L’Endrapasomnis’

L’Ajuntament de Gelida ha presentat la Programació Escènica per a l’any 2023 que ha arrencat aquest dissabte 4 de gener amb l’espectacle infantil ‘L’Endrapasomnis’ de la Cia. Teatre al detall.

L’actor gelidenc Biel Duran, acompanyat d’Adriana Pérez i Iñaki Salas del grup de teatre municipal Les Escoles Gelida Teatre, ha estat encarregat d’anunciar-la amb un format dinàmic en un acte el 27 de gener. En aquest, alguns protagonistes dels actes han representat petites propostes en directe, acompanyades d’una breu explicació i un vídeo amb imatges i humor.

En l’acte de presentació també ha intervingut Montserrat Rovira, regidora de Cultura, qui ha destacat la feina de tota la gent que forma part de l’àrea de cultura del consistori i de totes les persones que fan possible tirar endavant projectes com aquest.

La programació continuarà el 24 de març amb ‘Refugi’ de Sergi Carbonell i s’allargarà fins a finals de setembre, quan l’Esbart Rocasagna presentarà ‘ERA’ el dia 30. A més, destaca el Concert de Músics al Castell de Gelida, programat pel 14 d’agost.

Durant aquests mesos hi haurà gairebé una vintena d’activitats que promocionaran artistes locals i entitats a partir de concerts, teatre, música i arts escèniques.

Aquí es pot consultar tota la Programació Escènica de Gelida.

Fotografies: Presentació de la Programació Escènica de Gelida [Aj]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Agenda, Cultura, Gelida