Dijous, 25 juliol 2024
  • Dijous, 25 juliol 2024
La Bustia Ruso Sala i Caterinangela Fadda Abrera Foto www.rusosala.com

Cap de setmana amb tota mena d’activitats

Per 9 de març de 2019 a les 10:00 0 882 Visites

Concerts i música a Martorell i Abrera, teatre a Sant Andreu, fires comercials a Martorell i Olesa, carnaval a Masquefa i més actes de commemoració del Dia de la Dona

Martorell organitza aquest dissabte la Festa d’Assajos a les Caramelles a les 18h a l’Ateneu. I a la NAU#2 de Ca n’Oliveres, a partir de les 23h, concerts d’AkaeduIvanBM i El Perfume La Melma. El diumenge s’ha organitzat un nou Forastock dels comerços de proximitat de l’associació Nou Martorell, a la rambla de les Bòbiles de 10 a 20h, amb inflable, exposició i venda de vehicles i ofertes.

El dissabte dia 9 de març a partir de les 17h, el Teatre Núria Espert de Sant Andreu acull l’obra familiar “Alícia al País de les Meravelles”, que representarà la companyia “Viure el Teatre”.

Olesa acollirà el diumenge al matí una nova edició de la Fira de Primavera organitzada per Olesa Comerç i la novetat és que s’estableix a la rambla dels Closos i un trenet desplaçarà als interessats des del nucli a la fira. A la tarda, el quartet 4 Vents oferirà diverses obres cantades de Mozart, Bellini o Verdi, a les 18.30h a la Casa de Cultura.

Abrera presenta l’actuació musical de Rusó Sala i Caterinangela Fadda, el dissabte a les 13h a la plaça Pau Casals.

Collbató acollirà diumenge el concert de l’Escolania i Cor Jove d’Olesa, a les 19h a l’església de Sant Corneli.

Masquefa organitza aquest dissabte el Carnaval amb una rua de comparses que arrancarà a les 18.30h des de l’avinguda La Línia fins a la Fàbrica Rogelio Rojo amb el corresponent concurs de disfresses.

La majoria de municipis també celebren durant el cap de setmana, actes en commemoració del Dia de la Dona.

Foto: Rusó Sala i Caterinangela Fadda. Actuaran a Abrera aquest dissabte a les 13h.

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: