Dissabte, 15 juny 2024
  • Dissabte, 15 juny 2024
Esports - La Bustia - derbi Martorell Esparreguera

El CB Martorell i El CB Esparreguera enceten el curs a la Lliga EBA

Per 20 de setembre de 2019 a les 17:00 0 707 Visites

Els blaus ho fan dissabte a la pista del FC Martinenc i el CB Esparreguera, a Mataró

La Lliga EBA de bàsquet alça el teló aquest cap de setmana amb dos representants de la comarca: el CB Martorell i el CB Esparreguera. Els martorellencs s’estrenen dissabte (18 h) a la pista del FC Martinenc mentre que el CB Esparreguera jugarà, també dissabte (19 h), davant el Mataró Parc Boet.

Tots dos inicien la temporada a la competició regular després de caure eliminats en la Lliga Catalana EBA pel CB Igualada que dirigeix el tècnic olesà Jordi Martí. En el primer derbi comarcal del curs, els martorellencs van assaltar Esparreguera (61-67).

El CB Martorell ha incorporat Nil Brià, qui torna després de ser partícep de l’ascens dels martorellencs a LEB Plata fa dues temporades. D’altra banda, el CB Esparreguera té una sortida complexa a Mataró on intentarà sumar la primera victòria del curs després de dues derrotes consecutives a la Lliga Catalana EBA.

L’equip d’Òscar Navarro compta amb l’única incorporació de Deng Mayot. Els verd-i-negres volen obrir el curs amb un triomf convinent a domicili.

Fotografia: Els dos equips comarcals es van enfrontar l’11 de setembre passat [Cargol Comunicació]

Print Friendly, PDF & Email
Categoria:   Esparreguera, Esports, Martorell