Dissabte, 13 juliol 2024
  • Dissabte, 13 juliol 2024
Martorell - La Bustia - Hospital

L’Hospital comarcal obté una bonificació fiscal per a les obres d’ampliació

Per 20 de setembre de 2019 a les 12:00 0 690 Visites

L’Ajuntament de Martorell aprova una concessió tenint en compte que “són d’interès especial”

La Fundació Privada Hospital Sant Joan de Déu de Martorell rebrà una concessió d’una bonificació fiscal del 95% en l’impost per executar el projecte de reforma i millora de l’equipament situat al barri de Buenos Aires de Martorell. L’Ajuntament va donar llum verda en la darrera sessió plenària amb l’única abstenció de Movem i ERC.

Aquesta concessió és fruit de l’aplicació d’una de les ordenances fiscals municipals que, segons el regidor Lluís Esteve (JuntsXMartorell), “són d’interès especial per a la ciutat, com és el cas de l’Hospital”. De l’oposició, la proposta va ser el suport del PSC i Ciutadans. Esteve no va confirmar la data d’inici de les obres.

El projecte d’ampliació i remodelació de l’Hospital comarcal, presentat el març passat, permetrà augmentar en un 25% la seva capacitat. Comptarà amb un nou edifici, el servei d’urgències disposarà de 49 boxs més i el nombre d’habitacions ascendirà a 149 -un 15% més-. Hi haurà 56 nous punts d’atenció, un quiròfan més i una nova sala de dilatació.

La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell té 850 anys d’història i dona servei a una població d’uns 170.000 habitants aproximadament: Martorell, Sant Andreu de la Barca, Pallejà, Olesa de Montserrat, Esparreguera, Abrera, Collbató, Sant Esteve Sesrovires, Castellví de Rosanes, Gelida, Sant Llorenç d’Hortons, Masquefa, El Bruc, a més de les urbanitzacions de Can Santeugini i Costablanca, de Castellbisbal.

Fotografia: L’Hospital comarcal afrontarà una remodelació integral [La Bústia]

Print Friendly, PDF & Email