Dissabte, 20 juliol 2024
  • Dissabte, 20 juliol 2024
La Bustia Chanel Ahora que no te tengo

Chanel presenta amb FMK ‘Ahora que no te tengo’ i signarà el seu primer disc ‘‘¡Agua!’ aquest dissabte a Barcelona

Per 9 de gener de 2024 a les 12:00 0 503 Visites

La cançó acompanya el llançament del primer àlbum de l’artista olesana, que veurà la llum el divendres 12 de gener

La cantant olesana Chanel ha estrenat aquest dimarts 9 de gener l’últim avançament del seu primer disc que publicarà aquest divendres dia 12. ‘Ahora que no te tengo’ és un tema de ‘bachata’ que comparteix amb l’argentí FMK.

Per descriure la cançó, Chanel ha escrit: “A vegades, valorem el que tenim quan ho perdem. ‘Ahora que no te tengo’ parla d’aquell moment, quan no sabem tallar els fils d’aquella relació. Una ‘bachata’ nostàlgica, d’aquelles que es dediquen, amb la qual tinc la sort de col·laborar amb FMK. Un artista argentí que admiro i que comparteix la seva primera ‘bachata’ amb mi, un gènere que m’apassiona”.

A més, l’olesana ha destacat que aquesta cançó “acompanya el llançament del meu primer àlbum ‘¡Agua!’. Molt de treball i molta il·lusió depositada en aquest projecte, que dedico a totes les persones que han confiat en mi. Espero que ho gaudiu”.

‘¡Agua!’ veurà la llum el divendres. El mateix dia, Chanel estarà signant exemplars a El Corte Inglés Callao de Madrid. L’endemà ho farà al Fnac Triangle de Barcelona. Ambdues signatures són a les 18h.

Fotografia: Chanel al videoclip del tema ‘Ahora que no te tengo’ [Chanel]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes:
Categoria:   Cultura, Olesa de Montserrat