Dilluns, 24 juny 2024
  • Dilluns, 24 juny 2024
La Bustia Claudia del Valle

Clàudia del Valle treu a la llum el seu primer disc: ‘El que callem’

Per 12 de desembre de 2023 a les 7:00 0 289 Visites

La sesrovirenca assegurea que ha estat “un projecte terapèutic” i espera poder fer aviat un concert al seu poble

L’artista sesrovirenca Clàudia del Valle ha publicat el seu àlbum debut, ‘El que callem’. El disc consta d’11 temes i es divideix en dues parts: la primera reflecteix les pors, l’angoixa i la desconfiança, mentre que la segona representa l’alliberament i la valentia d’enfrontar aquestes inseguretats, sense importar les opinions dels altres.

Amb un estil indie pop i lletres commovedores, la sesrovirenca s’endinsa en el panorama musical amb un projecte en solitari que ha comptat amb la producció musical de Marc Cros i Valen Nieto.

En declaracions a La Bústia, la cantant ha dit que ha estat “un projecte terapèutic i m’ha ajudat a treure una part de mi que guardava per por a sentir-me jutjada. ‘El que callem’ és un recull d’històries que tothom pot fer seves i anima a qui l’escolti a deixar-se anar, sentir i mostrar-se vulnerable”.

La presentació del disc ha estat el diumenge 26 de novembre al Club P62 de Barcelona. La Clàudia espera poder fer concerts aquest estiu amb la banda. També actuar a Sant Esteve: “M’encantaria! És el meu poble i em faria molta il·lusió. Tinc pendent parlar amb l’alcalde, ja fa temps que em diu de fer un concert”.

Fotografia: Clàudia del Valle [Clàudia del Valle]

Print Friendly, PDF & Email
Etiquetes: