Dilluns, 29 abril 2024
  • Dilluns, 29 abril 2024
La Bustia Noah Pentier i Albert Bonilla Taekwondo Sesrovires

Dos sesrovirencs es pengen la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de Taekwondo

Per 11 de desembre de 2023 a les 18:00 0 635 Visites

Noah Pentier i Albert Bonilla han destacat en la categoria Parella 1 de Poomsaes

Els sesrovirencs Noah Pentier i Albert Bonilla han obtingut la medalla de bronze en el Campionat d’Espanya de Clubs de Taekwondo que s’ha celebrat a La Nucía del 6 al 10 de desembre. Més de 4.500 esportistes de totes les edats han participat en aquesta prova.

Pentier i Bonilla s’han penjat la medalla en la categoria Parella 1 de Poomsaes. El passat mes de febrer, també en aquesta categoria, van quedar segons en el Campionat de Catalunya. L’any 2021 van aconseguir un altre bronze en el Campionat d’Espanya de Pumses i Freestyle per Autonomies.

A més, els dos sesrovirencs també brillen en solitari: Bonilla va ser medalla d’or al 2021 en el Campionat d’Espanya de Poomsaes i Pentier ha obtingut aquest 2023 una de plata en el Campionat de Catalunya Universitari.

Fotografia: Noah Pentier i Albert Bonilla [Escola Taekwondo Sesrovires]