Dijous, 30 maig 2024
  • Dijous, 30 maig 2024
Collbato - La Bustia - Festa Major

Collbató celebra aquest cap de setmana la seva Festa Major

Per 14 de setembre de 2019 a les 14:00 0 695 Visites

Olesa acomiada les monges paüles i Masquefa viurà intensament la Festa del raïm

Collbató celebra la seva Festa Major que va començar ahir amb el pregó de Pep Plaza. Aquest dissabte (17.30 h), tindrà lloc la cercavila popular i una exhibició castellera. A la nit, la colla de diables Salnitrats de Collbató farà el Seguici del Pastor, a més, de les actuacions de la Montserrat Techno Party, la Fundación Tony Manero i DJ Miguelito. Diumenge és el torn dels jocs, els esports, la música i el correfoc; i dilluns serà el dia per a la gent gran, el súper tobogan i la cantada d’havaneres. Aquí podeu consultar la programació.

Masquefa celebra la Festa del raïm. Aquest dissabte, a partir de les 18.30 hores, tindrà lloc el Cercavila de carros i tractors, seguit del tradicional concurs de tastavins. A més, hi haurà la trepitjada de raïm i les actuacions en directe de Pepper and Soul i Dos pájaros a tiro. Diumenge, clourà amb el concert Used to be Duke, a càrrec de The Swing Cats.

El Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric ‘La Caserna’ de Martorell, acull la inauguració (diumenge, 12h) de l’exposició Ossos, un viatge a l’època medieval. El barri de Rosanes està de festa. Dissabte hi haurà gelatada popular, el pregó a càrrec de Carmen Garrido, el sopar de germanor i l’actuació del Duet Manhattan. Diumenge, la festa de l’escuma, l’actuació de la coral Rosanes i del mag Medina. També a Martorell, diumenge (11 h) hi haurà la 5a Festa del Patí a la Plaça de les Cultures.

Olesa acomiada aquest diumenge les Germanes de la Caritat de Sant Vicenç de Paül, que tanquen la congregació del municipi després de 90 anys de tasca educativa i social entre els olesans. A les 12.30 hores, hi haurà una missa a la parròquia de Santa Maria d’Olesa i un espectacle homenatge al teatre La Passió, a les 18 hores.

Fotografia: La Fundación Tony Manero, plat fort per aquest dissabte a la Festa Major de Collbató [Fundación Tony Manero]

Print Friendly, PDF & Email